1. Uluslararası Mardin Abbara Koşusu başlıyor

Bu yıl ilk kez düzenlenecek Uluslararası Mardin Abbara Koşusunun startı 11 Haziran Cumartesi günü saat 10.00 da verilecek.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği, Atletizm Federasyonu ve Mardin Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek koşuya yaklaşık 750 sporcunun katılması bekleniyor.

Kasimiye Mederesesi’nde başlayacak koşu, sırasıyla Taş sokaklar, Abbara ve Ulu Caminin ardından Zinciriye Medresesinde son bulacak.

3 bin 200 metrelik parkurda yarışacak sporcular, kadınlar ve erkekler olmak üzere 2 farklı kategoride ter dökecek.

Düzenlenecek koşuda birinciye 10 bin TL, ikinciye 9 bin TL, üçüncüye 8 bin TL, dördüncüye 7 bin TL, beşinciye 6 bin TL, altıncıya 5 bin TL, yedinciye 4 bin TL, sekizinciye 3 bin TL, dokuzuncuya 2 bin TL ve onuncuya 1 bin TL ödül verilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.