“Zuhal Topal’la” programına Uğur ve Naz’ın şaşırtan birlikteliği damga vurdu

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına dün Uğur ve Naz’ın şaşırtan birlikteliği damga vurdu.

Uğur, geçtiğimiz gün; “Bizim seninle burada 3, 4 günlük bir beraberliğimiz oldu. İçimde Naz’a karşı hep bir ukde kaldı. Yarım kalan şeyleri tamamlamak istiyorum” sözleriyle Naz’a olan duygularını açıklamış, Naz da Uğur’a “Keşke zaman kaybetmeyip, seni tanısaymışım” cevabını vermişti.

Zuhal Topal, bugün “Birkaç gün önce Uğur ve Naz bizleri çok şaşırttı. Birbirlerine karşı duyguları olduğunu söylediler, bakalım neler oluyor” sözleriyle Uğur ve Naz’ı, stüdyoya davet etti.

Biraz hasta olduğunu söyleyen Naz; “Ben hastayım; ama ilişkimiz iyi gidiyor” dedi. “İlişki mi başladı?” diye soran Zuhal Topal’a Naz; “Güzel haberlerle geldik, ilişkimiz başladı” cevabını verdi.

Söz alan Birkan, Naz’ın Ali’yi kıskandırmak için Uğur’la bir ilişkiye başladığını iddia edince, Naz; “Bu kadar erkeğin içinde bunu senin söylemen beni; ancak güldürür. Birkan, hayal dünyasında yaşıyor” dedi. Uğur ise Birkan’a; “Naz’a karşı duygularım olduğunu sana birkaç ay önce de söylemiştim, sen bunu biliyorsun” deyince Birkan; “Ben senin duygularını değil, Naz’ın duygularını sorguluyorum. Bu ilişkiye bir hafta süre veriyorum” dedi.

Uğur; “Naz’ı aylardır tanıyorum. Naz’ın bana çok güzel baktığını görüyorum. Eskiden içimizde kalan hayal kırıklığını gidererek, güzel bir yola başladık. Naz’ı, samimi buluyorum” sözleriyle konuyu kapatmak istediğini söyledi.

Birkan’dan sonra söz alan söz alan Ezgi ise; “Ben Birkan gibi düşünmüyorum. Uğur’un, Naz’ı üzeceğini düşünüyorum. Uğur’un duygularını samimi bulmuyorum. Uğur, beni de tanımak istedi” dedi. Uğur asla Ezgi’ye böyle bir şey söylemediğini anlatırken, stüdyodan da asıl Ezgi, Uğur’dan hoşlanıyor yorumları geldi.

Naz ise; “Ne oldu, biz birbirimizden hoşlanınca kıymete mi bindik” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Stüdyodan kol kola ayrılan Naz ve Uğur’un, ilerleyen günlerde neler yaşayacağı merakla bekleniyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.