Zuhal Olcay, Merit Lefkoşa Hotel’de sahne aldı

Merit Lefkoşa Hotel’de sahne alan Zuhal Olcay, konuklarına tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi. Alkışlar arasında sahneye çıkan Zuhal Olcay, sevilen şarkılarının neredeyse tamamını konuklarıyla birlikte seslendirdi. Performansı kadar giydiği siyah dekolte elbise ile de dikkat çeken Zuhal Olcay konserinin ikinci bölümünde hareketli parçalara yer verdi.

Kuzey Kıbrıs’ı çok sevdiğini ve kendisini coşku içinde dinleyen bir konuk kitlesinin karşısında olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Zuhal Olcay, gelen istek parçaları da geri çevirmedi. Özellikle kadın hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren Zuhal Olcay hafızalardan silinmeyen parçaları ile keyifli bir geceye imza attı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Zuhal Olcay, konukları tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.