Ziynet Sali, Radyo D’nin canlı yayın konuğu olarak hayranlarıyla buluştu

Türk Pop müziğinin güçlü seslerinden Ziynet Sali, Radyo D’nin canlı yayın konuğu olarak hayranlarıyla buluştu…

Ziynet Sali, Radyo D’de Sarı Şeker Sema’nın programına konuk oldu… Yeni albümünden ve şarkılarından bahseden Sali, hayranlarının sorularını da cevapladı.

Hem dinleyicime hem kendime saygımdan dolayı elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum diyen Sali; “Duygusal bir insanım. Hüznü ve melankoliyi seviyorum. Yüzeyde yaşamayı sevmiyorum duyguları. Coşkularım da en zirvededir. “ dedi.

Yalnız olduğunu söyleyen Ziynet Sali, “Çocukları çok seviyorum. Uzun zaman çocuk istemiyordum. Sevgililerim şarkılarda. Göz önünde yaşamıyorum. Elbette ilişkilerim oluyor. Sizin karşınıza çıkana kadar bitiyor. Hayatını birleştireceğin ve çocuğunu yapacağın kişi çok kıymetli…” dedi.

[mom_video type=”youtube” id=”SVMubvVl0lo”]

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.