Ziynet Sali, performansı ile göz doldurdu!

BKM “Tadım ile Yaz Konserleri” kapsamında sahneye çıkan Ziynet Sali sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı! Plak şeklinde tasarlanmış döner bir sahne ile seyircileri karşılayan Sali performansı ile göz doldurdu!

Semazenler eşliğinde ‘Bu memleket bizim’ şarkısı ile açılışı yapan Sali, ardından ‘Sessiz Gemi’den ‘Bir de Bana Sor’a; ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’den ‘Ada Vapuru’na geçmişe müzikal bir yolculuk başlattı.
Sali, aylardır hazırlandığı konser için repertuvarına aldığı 70’li yıllar ve sonrasına ait şarkıları ile nostalji dolu dakikalar yaşattı! Harbiye’yi dolduran seyirciler hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti! Şarkıcı Cengiz Abazoğlu’nun hazırladığı 4 kostümle de sahne şıklığındaki iddiasını sergiledi.

YENİ TÜRKÜ, MEHMET ERDEM VE VASİLİS SALEAS DA SAHNEDE!

Ziynet Sali’ye sahnede eşlik eden isimler de geceye damga vurdu!

Yeni Türkü, Ziynet Sali ile birlikte klasik parçalarının en bilinenleri ‘Olmasa Mektubun’, ‘Aşk Yeniden’, ‘Telli Telli’ ile başlayıp ‘Maskeli Balo’ ile ilk yarının finalini yaptı.

Klarnet virtüözü Vasilis Saleas ile Ege’nin diğer yakası da Harbiye Sahnesi’ne taşındı. Konser boyunca kimi şarkılarda Sali dansçılarla birlikte de performans sergiledi.

Mehmet Erdem de hem kendi şarkılarından seslendirdi hem de Ziynet Sali ile birlikte ‘Hosgeldin’ şarkısını okudu.

Konser, ‘Sem Mutlu Ol’ ve ‘Olmaz Olsun’ ile alkışlarla sona erdi. Ancak dinleyici bir kez daha zamanda yolculuk yapmak için ısrar etti. Ziynet Sali, bis yapmak için sahneye dönerek ‘Aman Kuzum’, ‘Herkes Evine şarkıları ile geceyi bitirdi.

Ziynet Sali’yi dinlemeye gelen Serkan Çağrı, Deniz Akel, Cengiz Abazoğlu, Simge, Buray, Samsun Demir, Behzar Gerçeker, Perihan Ünlücan, Cansu Melis Karakuş,Fulden Akyürek, Nezih Cihan Aksoy ve Çiğdem Batur hep bir ağızdan Sali’nin şarkılarına eşlik etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.