Ziynet Sali: Bulursam evlenirim

Televizyon ekranlarında Number one ve Number one Türk ortak yayınında izleyiciyle buluşan “Esra Sönmezer ile Çek Çekiştir” birbirinden ünlü konukları ve doyumsuz sohbetiyle yoluna devam ediyor. Sevilen sunucu Esra Sönmezer, oyunculuk nedeniyle bir süre ara verdiği televizyon ekranlarına döndüğü programıyla izleyicisiyle hasret gideriyor. Oyunculuk yapmayı çok sevdiğini ifade eden Esra Sönmezer “Televizyonda diğer aşkım ilk göz ağrım, vaz geçmem mümkün görünmüyor. İki aşk arasında gidip geliyorum” dedi. “Esra Sönmezer ile Çek Çekiştir” çekimlerinde stüdyosunda pop müziğin önemli ismi Ziynet Sali’yi ağırlayan Sönmezer, dostane geçen sohbet sırasında “Koca arıyorum, bir an önce evlenmek istiyorum” sözleri Ziynet Sali’nin dudaklarından döküldü. Temennisini hemen dile getiren Sönmezer “İnşallah 3’üz doğurursun” dedi. Başarılı sunucu Esra Sönmezer’in diğer bir konuğu da ekranların başarılı sunucusu Simge Fıstıkoğlu oldu. Ekranların iki güzeli kariyer üzerine yaptıkları sohbetle yolculuklarındaki hedefi izleyiciyle paylaştılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.