Zeynep Mansur, 2018 planını çocuklar üzerine kurdu

Çocukları çok seven güzel şarkıcı Zeynep Mansur, 2018 planını çocuklar üzerine kurdu.

Güzel şarkıcı Zeynep Mansur, 2018 yılında farklı bir kulvarda kendini gösterme planı yapıyor.

Çocukları çok sevdiğini her fırsatta söyleyen Mansur, 2018 yılında çocuklar için masallar yazıp, televizyon programı yapmayı planlıyor. Barış Manço’yu örnek aldığını söyleyen güzel şarkıcı, hem eğitici, hem eğlendirici, müzikli bir televizyon programı yapmak istediğini söyleyen Mansur, “Çocukları çok seviyorum. İlla kendi çocuğum olması gerekmiyor. Çocukların masumluğu, sevgi dolu olmalarına hayranım. Onlar için bir şeyler yapmak, onların yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak benim için çok değerli. Dünyadaki tüm çocuklar benim için çok kıymetli. Çocuklarla da aramın iyi olması onlar için bir şeyler yapma isteğimi arttırıyor.” diyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.