Zerrin Özer sahnede sevenleriyle hasret giderdi

Salı akşamı Jazz Festivali kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda unutulmaz bir konser veren Zerrin Özer sahnede sevenleriyle hasret giderdi. Günler öncesinde biletleri tükenen konserinde, klasik jazz parçalarının yanısıra en sevilen şarkılarını da seslendiren Zerrin Özer kendisini ayakta alkışlayan hayranlarına “Şükürler Olsun” diyerek teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı single’ı ” Duygularım” ile 2 haftadır en çok satan single kategorisinde bir numarada olan Zerrin Özer; Salı akşamı gerçekleşen konseriyle de mutluluğunu ikiye katladı.

blank

Daha önce Azer Bülbül tarafından seslendirilen Duygularım şarkısını yeniden yorumladığı single’ıyla büyük beğeni toplayan Zerrin Özer’in Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki performansı unutulmazdı. Konserinde, klasik Jazz eserlerinin yanı sıra dünden bugüne hit olmuş kendi şarkılarını da seslendiren Zerrin Özer, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Albümün yakaladığı başarıdan dolayı son günlerde çok mutlu olduğunu söyleyen Zerrin Özer seyircilere “Sahnede olmayı çok özlemişim. Biletlerin günler öncesinden tükenmiş olması, single satışlarının ilk sırada olması beni o kadar heyecanlandırıyor ki! Keyfim çok yerinde!. Allah ‘a şükrediyorum her gece” diyerek duygularını dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.