Zerrin Özer, “1 şarkı 2 Zerrin” adını verdiği single projesiyle birlikte konser maratonuna da başlıyor

Türk Pop Müziği’nin en güçlü kadın seslerinden Zerrin Özer , “1 şarkı 2 Zerrin” adını verdiği single projesiyle birlikte konser maratonuna da başlıyor. Ünlü sanatçı pek çok şehirde sevenleriyle buluşacağı konser serisinin ilki 18 Şubat Cumartesi günü Moll Of İstanbul Moi Sahnesinde.

Yanlış tedavi nedeniyle uzun süre tekerlekli sandalyeye mahkum olan Zerrin Özer sağlığına kavuştu. Konser maratonuna hazırlanan Zerrin Özer özel bir diyet programıyla verdiği kilolarla da dikkat çekiyor.

Zerrin Özer, 2 farklı proje heyecanını yaşıyor… Yeni single projesi “1 Şarkı 2 Zerrin” ile müzik piyasasına muhteşem bir dönüş yapan Zerrin Özer, bir yandan da önümüzdeki hafta başlayacak konser maratonuna hazırlanıyor.

Ünlü sanatçı, dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan özel repertuarı ile seyirci karşısına çıkacağı konserler serisine 18 Şubat 2017 Cumartesi gecesi Moll Of İstanbul Moi Sahnesi’nde başlayacak. Pera Event tarafından organize edilen ve Moll of İstanbul Moi Sahnesi Konserler serisinde Zerrin Özer, sevenlerine özel hazırladığı arabesk şarkılarla da müzik ziyafeti çekecek.

Zerrin Özer 21 Şubat Salı gecesi’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda da tatlı bir caz rüzgarı esecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.