ZBANK!! eğlence dünyasına tokat atacak

Yüzde yüz yabancı müzik çalma ilkesiyle kapılarını açmaya hazırlanan ZBANK!! eğlence dünyasına tokat atacak.

Eğlence hayatının trendlerini belirleyen isimlerden ünlü iletişimci Özgür Aras ve Ogün Canayın yeni projesi ZBANK!! 21 Ekim Çarşamba kapılarını açıyor. Türkçe Müzik Öldü sloganıyla çıkış yapan ZBANK!!, gece hayatının en yeni ve popüler yabancı müzik parçalarını çalacak.
Özgür Aras ve Ogün Canay uzun yıllardır yaptıkları bütün markaların aksine yeni markaları ZBANK!! ta %100 yabancı müzik çalacaklar. Tommiks, Texas gibi kült çizgi romanlardaki tokat atma sesi olan Zbank’ı mekanlarına isim olarak seçen ikili, bütün ezberleri bozan ikili yeni markalarıyla, eğlence algısına tokat atmaya geldiklerini söylüyor.
Türkçe müziğin yıllar boyu aldığı yolda popülerliğini yitirdiğini ve dünya trendlerini takip edemediğini esprili bir dille anlatan videoları ve #türkçemüziköldü hashtag i ile sosyal medya gündemine oturan ZBANK!!, İstanbul eğlence hayatındaki yapı taşlarını yerinden oynatacak.
Haftanın 4 günü 4 saat açık olacak mekanın genel konseptinde “4U” yani “for you” (senin için) mottosu hakim. Senin için haftanın dört günü dört saat açığız diyen ZBANK!! ‘ta her perşembe canlı müzik de olacak.
ZBANK!! da müzik soundu olarak house, deep house, yabancı pop, 90’s ve 00’s yabancı hit müzik ve güncel popüler müziklere de yer verilecek.
Şişe açtırma zorunluluğu olmadan dilerseniz kadeh şampanya bile içebileceğiniz ZBANK!! ın içki mönüsü de oldukça renkli Kendi özel tarifleriyle hazırlanan kokteyllerine ismine yakışan adlar veren ZBANK ‘ın ; “Boom” “Cool” “Pow” “Hello” “OMG” “Zap!” kokteylleri çok konuşulacak.
Mimar Doğan Can Aycan ve ekibinin tasarımıyla dekore edilen mekânda vale otopark bulunmakta; kredi kartı geçerli.

ZBANK!!
Harbiye Mah. Cumhuriyet Cad. No:42/B Elmadağ, Şişli / İstanbul
0537 564 9443

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.