Zahide Yetiş’ten annelik sinyali

Kadın programlarının aranan ve en beğenilen güzel sunucusu Zahide Yetiş Ankara’nın en büyük ve en iyi karma markalarının bulunduğu Ankamall’da hayranlarıyla buluştu. ‘Zahide Yetiş’le Kadınca Konuşuyoruz’ etkinliğinde kadın hayranları ile buluşarak sorularına cevap veren Yetiş çocuk özlemini dile getirerek “Hayatta her şeyi başardım ve tattım; bir tek çocuk duygusu kaldı. Artık hayatımda çocuğa sıra geldi. Bir bebek sahibi olmak istiyorum” dedi.

Ankara’nın en gözde alışveriş merkezi ANKAmall, Ankaralıları Zahide Yetiş ile “kadınca” bir sohbette buluşturdu. Hayranlarının sorularına cevap veren Yetiş, aşk, evlilik, ilişkiler üzerine tavsiyelerde bulundu. Evlilikler ile ilgili yoğun soru alan Yetiş, fıkralarla başladığı sohbette hem güldüren hem de düşündüren açıklamalar yaptı. Kadınlara tavsiyelerde bulunan başarılı sunucu, erkeklere de önemli mesajlar verdi. AVM içinde izdihama sebep olan söyleşi sırasında ağlayan bir bebeği kucağına alarak susturan Zahide Yetiş, “Hayatta her şeyi başardım ve tattım; bir tek çocuk duygusu kaldı. Artık hayatımda çocuğa sıra geldi. Bir bebek sahibi olmak istiyorum” dedi. Evlilikler ile ilgili yoğun soru alan Yetiş, fıkralarla başladığı sohbette hem güldüren hem de düşündüren açıklamalar yaptı. Zahide Yetiş, bir hayranının “Mutlu evliliğin sırrı nedir?” sorusuna, “Doğru yerde, doğru zamanda konuşmak” cevabını verdi. Eşlerin birbirlerine çok özenli davranması gerektiğini de söyleyen Yetiş, “Bakımlı olmak da çok önemli. Eşler birbirine güzel gözlerle bakmalı. Özellikle erkekler seni seviyorum demeyi ihmal etmemeli. Kadınlar küçük şeylerden de mutlu olmayı bilir, siz de onları çok kolay mutlu edebilirsiniz” diye konuştu. Birçok hayranı Zahide Yetiş ile kişisel, sağlık ve ailevi problemlerini paylaşırken yardım ve destek isteyenleri kırmayarak kendi programında çözüm arayacağının sözünü verdi. Sohbetin ardından imza dağıtmaya başlayan ve hayranlarının izdihamına uğrayan Zahide Yetiş fotoğraf çektirmek ve imza almak için birbirleriyle yarışan hayranlarının hiçbirini geri çevirmedi ve hepsiyle tek tek fotoğraf çektirip imza dağıttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.