Zafer Algöz ile Can Yılmaz’a kitap severlerden büyük ilgi

Geçtiğimiz Şubat ayında ilk kitabı “HAŞIRT DI BİLEKBORD”u çıkaran Zafer Algöz ile Mart ayında ikinci kitabı “YAP Bİ BABALIK”ı çıkaran Can Yılmaz, hafta sonu İzmir’de gerçekleşen kitap fuarına birlikte katıldılar. Algöz ile Yılmaz, 8 saat boyunca kitap imzaladı.

Geçtiğimiz hafta 11.baskısı yapılan ve 2.5 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 50.000 adet satılan “HAŞIRT DI BİLEKBORD” isimli kitabın yazarı, usta oyuncu Zafer Algöz ile Mart ayında çıkardığı “YAP Bİ BABALIK” isimli ikinci kitabıyla yaklaşık 5 haftada 6.baskı ile 30.000 adet satışa ulaşan usta senarist, yazar ve oyuncu olan Can Yılmaz, hafta sonu İzmirli kitapseverlerle buluştu. İzmir Kitap Fuarında Cumartesi ve Pazar günü yeni kitaplarını imzalayan Zafer Algöz ve Can Yılmaz’a ilgili çok yoğundu. Cumartesi öğlen 13:00’de başlayan ve en geç 16:00’da bitmesi planlanan imza günü, okuyucuların yoğun ilgisi ve bitmeyen kuyruklar sayesinde akşam 18:30’a kadar sürdü. Pazar günü yeniden kitapseverler ile buluşan Zafer Algöz ve Can Yılmaz, yüzlerce kitap imzalayıp sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İnkılap Yayınları’ndan çıkan Zafer Algöz’ün yazdığı “HAŞIRT DI BİLEKBORD” ile Can Yılmaz’ın yazdığı “YAP Bİ BABALIK” raflarda yerine aldığı günden bu yana “En Çok Satanlar” listesindeki yerine koruyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.