Yüksek Sadakat’ten Ayşegül Aldinç’e yeni yıl hediyesi

Yeni yıl için geri sayımın başladığı şu günlerde, Bahçelievler’de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi’ndeki erken yeni yıl kutlamasında Yüksek Sadakat sahne aldı. Alışveriş merkezinin saatler öncesinde dolup taştığı konserde ünlü grup dillerden düşmeyen şarkılarını söylerken hayranlarına bir de yeni klip müjdesi verdi. “Beni Bırakma” adlı şarkıya çekilen klibin önümüzdeki hafta içinde yayınlanmaya başlayacağını söyleyen grup üyeleri, bu klibin diğerlerinden çok farklı ve sürprizli olacağını, içindeki ilginç görüntülerin herkesi şaşırtacağını söyledi.
Yüksek Sadakat hayranları Metroport AVM’de her şarkıya ayrı ayrı eşlik ederken bol bol selfie çekip sosyal medyada gündem yarattılar.

Yüksek Sadakat’ten Ayşegül Aldinç’e yeni yıl hediyesi

Grubun gitaristi Kutlu Özmakinacı konser öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Kenan Doğulu, Mabel Matiz, Göksel, Gökhan Türkmen, Eflatun ve biz, Ayşegül Aldinç için farklı şarkılar hazırladık. Sonra hepimiz Ayşegül Aldinç ile ayrı ayrı düet yaptık. Albümün henüz adı belli değil ama 16 Ocak’ta müzikseverlerin beğenisine sunulacak ve müthiş bir iş oldu” dedi.
Aşk Durdukça, Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer, Hadi Gel İçelim, Ben Seni Arayamam, Kafile ve daha pek çok sevilen şarkısıyla Yüksek Sadakat iki saat boyunca Metroport AVM ziyaretçilerine tam bir müzik ziyafeti verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.