Yonca Evcimik: İrem Derici eşek gibi çalıştı

Armağan Çağlayan, sunuculuğunu yaptığı ve hafta içi her akşam teve2 ekranlarında yayınlanan “Hepsi Bugün Oldu” programında, Yonca Evcimik’i ağırladı.

Günümüzde yapılan sahne şovlarını “gayretli bulduğunu” açıklayan Evcimik, “Benim daha iyi olmamın sebebi dansçı olmam. Diğer arkadaşlar dansçı olmadıkları için benim kadar iyi olamazlar. Ya dişini tırnağına takar da bir şey olur ki bunun son örneği bence İrem’dir (Derici); eşek gibi çalıştı kız. Helal olsun!” dedi. Evcimik, şarkıcıların dansçılarla sahneye çıkması hakkında da “Artık yetisiz olunduğu için dansçılarla sahneye de, kliplere de zenginlik katılıyor” diye konuştu.

Yonca Evcimik: Cumhurbaşkanı Erdoğan beni görür görmez “Ne oldu hayvan durumları?” dedi
Hafta içi her akşam teve2 ekranlarında yayınlanan ve Armağan Çağlayan’ın sunduğu “Hepsi Bugün Oldu” programına katılan Yonca Evcimik, hayvanseverleri yakından ilgilendiren açıklamalar yaptı. “Hayvanlarla kafayı iyice bozmuş vaziyetteyim çünkü hayvan hakları yasasını çıkarmak için hırs yapmış durumdayım” diyen Evcimik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde kendisine çok yardımcı olduğunu anlattı. Evcimik, “Çok güzel bir yasa hazırladık, Alt Komisyon’dan Üst Komisyon’a geçti; sonra ne olduysa oldu, bizim yasa bir ‘torba’ya giremedi” dedi. Evcimik, 29 Ekim resepsiyonunda Erdoğan’ın kendisini görür görmez “Ne oldu hayvan durumları?” diye sorduğunu da anlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.