Yol Ayrımı filminin fragmanı yayınlandı

Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği, Şener Şen’in başrolünü oynadığı Yol Ayrımı, 10 Kasım’da sinemaseverlerle buluşuyor. Merakla beklenen filmin fragmanı yayına girdi.

Muhsin Bey, Eşkıya, Gönül Yarası, Av Mevsimi filmlerinin yazar ve yönetmeni Yavuz Turgul, bu filmlerin unutulmaz oyuncusu Şener Şen, Yol Ayrımı filminde bir kez daha bir aradalar.

TMC Film’in yapımını FOX işbirliğiyle üstlendiği, yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı filmde, sinemamızın çok değerli oyuncuları yer alıyor: Çiğdem Selışık Onat, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Mert Fırat, Tilbe Saran, Ruhsar Öcal, Defne Kayalar ve Şerif Erol. Fragmanı yayınlanan Yol Ayrımı pek çok haber ve sinema sitesinde yer aldı.

Şener Şen’in 7 yıl aradan sonra başrolünü üstlendiği filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşadığı büyük bir travma sonrası hayatında bir yol ayrımına gelişi anlatılıyor.

Çalınmış çocukluğunu geri almanın, hayatını gerçekten istediği gibi yaşamanın bedelini ödemeye hazır mı? Doğayı ve insanları başka bir gözle görmenin, hissetmenin bedeli ne olacak?

Hayatında ilk kez bir yol ayrımına varan Mazhar gerçekten istediği yoldan ilerleyebilecek mi?

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.