“Yol Arkadaşım” setinde doğum günü sürprizi

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan BKM yapımı “Yol Arkadaşım” setinde doğum günü sürprizi! İbrahim Büyükak doğum gününü, ekip arkadaşlarının kendisi için özel olarak hazırlattığı pastayla kutladı.

Pasta, “Yol Arkadaşım” filminde İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un birlikte seyahat ettikleri araba şeklinde tasarlanmıştı. Tüm ekip araba şeklindeki pastayı afiyetle yedikten sonra filmin çekimleri kaldığı yerden devam etti.

BKM Film yapımı YOL ARKADAŞIM, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un mizah dolu yolculuğunu 27 EKİM 2017’de sinemalara taşıyacak!
İbrahim Büyükak’ın yazdığı senaryonun yönetmeni Bedran Güzel.

blank

YOL ARKADAŞIM

Terfi almak için, iki gün sonraki sunuma çok iyi hazırlanman gerek.
Bu kez karşındaki doktoru satışını yaptığın ilaca ikna etmen gerek.
Kız arkadaşının telefonlarına mantıklı yanıtlar vermen gerek.
Bir de, ailesiyle tanışmak için 6 saatlik bir yolculuğa çıkman gerek.
Onur ( Oğuzhan Koç ) satış yapmaya, sunumunu bitirmeye, kız arkadaşının telefonlarını yanıtlamaya ve bayram yemeğine yetişmeye çalışırken, arabasına Şeref ( İbrahim Büyükak ) biner ve şahane bir “yol arkadaşlığı” başlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.