Yırtık jean modası, farklı bir boyuta ulaştı

Moda dünyası, yırtık jean modasını plastik parçalı pencere ile bir üst boyuta taşıyan modelleri tartışıyor.

Topshop ve Nordstrom markalarının 95 dolara satışa sunduğu pencereli jean’ler, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

“Şeffaf dizli anne jean’i” adı verilen modeli beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler de oldu.

Bir kısım sosyal medya kullanıcısı yeni yırtık jean modasını “eğlenceli” bulurken, bir kısmı da bu tasarımı “acayip” olarak yorumladı. Konuya esprili yaklaşan sosyal medya kullanıcılarından biri, “Lütfen plastik parçanın altına çiçekli döşeme kumaşı ekleyin ve buna da ‘büyükannenin divanı’ adını verin” yazdı.

blank

Nordstrom, pencereli modellerinde yer alan plastik parça detayının, “yüksek belli ve konik kesimli jean’e fütüristik bir his verdiği” görüşünde.

Yeni jean modeli hakkında yorum yapanlar arasında, bu modelden bir tane satın almanın hiçbir sakıncası olmadığı görüşünde olanlar da var. Şimdi moda dünyasında, şeffaf pencereli jean modellerinin diğer markalar arasında yaygınlaşıp yaygınlaşmayacağı merak konusu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.