Yılmaz Erdoğan’dan sürpriz Türkan Şoray ziyareti

Kısa bir sure önce ‘paydos’ diyen setin son günlerinde, Ahmet Mümtaz Taylan ve Farah Zeynep Abdullah’la birlikte sete gelen Yılmaz Erdoğan’ın sürprizi , Türkan Şoray’ı çok duygulandırdı. Yılmaz Erdoğan, sohbet sırasında bir an olsun Türkan Şoray’ın elini bırakmazken, Sultan da sık sık Erdoğan’a sarıldı. Sinemanın iki usta isminin keyifli sohbetine Uzaklarda Arama’nın oyuncuları da katıldı.

Kadrosunda Mustafa Uğurlu, Fırat Tanış, Mehtap Bayri, Ekin Türkmen, Kaan Urgancıoğlu,Yağmur Ünal, Goncagül Sunar, Aslı Samat, Esra Ergün, Elif Atakan, Pınar Göktaş ve Emirhan Oktay’ın da bulunduğu, Vadi Film yapımı ‘Uzaklarda Arama’ 27 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak.

Uzaklarda Arama

YouTube video

TÜRKAN ŞORAY BU KEZ ‘AŞKI’YÖNETMEN KİMLİĞİYLE YORUMLADI

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.