Yılmaz Erdoğan’dan Cem Yılmaz’a cevap

Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz’ın “Ben komedyenler arasında son sırada geliyorum. Bunun nedeni de onlara tur bindirmem” sözlerine yanıt verdi.

Erdoğan, BKM tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen İstanbul Komedi Festivali’nin finalinde sahneye çıktı. “Münaşaka” adlı gösterisini sahneleyen komedyen, gecenin sonunda BKM Uniq Mutfak’ta düzenlenen kapanış partisine basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, Cem Yılmaz’ın neden festivalde yer almadığı sorusuna “Bizim kapımız her zaman açıktır. Fakat Cem’in oyunu yok şu an. Belki seneye başlar” yanıtını verdi. Yılmaz’ın iddialı sözleri hatırlatıldığında ise “Ben o yarışı görmedim, ne zaman yapmış?” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.