Yılın son aşk bombasını Hadise ile Hakan Sabancı patlattı

Takvim’den Doğan Savaş’ın haberine göre bu fotoğraflar sadece Aslışah Alkoçlar’ın değil birçok genç kızın tadını kaçıracak… Alkoçlar’la geçtiğimiz aylarda 1 yıllık ilişkisini noktalayan Hakan Sabancı, önceki gece Hadise’yle eğlencedeydi. Karaköy’deki Drone adlı mekanda buluşan ikili, içeride samimi bir şekilde eğlendi. Uğur Güven’den ayrıldıktan sonra adı oyuncu Ahmet Kural’la aşk iddialarına karışan popçunun Sabancı ile yakınlaşması kafaları karıştırdı. 24 yaşındaki Sabancı’nın kendisinden 7 yaş büyük Hadise’yle yaptığı kaçamak ise magazin gündemine yerleşti.

MİAMİ’DE ROMANTİK ANLAR

Eski sevgilisi Aslışah Alkoçlar’ın da arkadaşı olan popçuyla geç saatlere dek eğlenen genç işadamı, çıkışta gazetecileri atlatmak için korumalarını seferber etti. VIP aracını mekanın arka kapısına gönderen Sabancı, ön kapıdan çıkış yaptı. Güzel şarkıcı ise mekandan Hakan Sabancı’nın aracıyla ayrıldı. Hadise, arka kapıya sıfır park eden Sabancı’nın aracına bineceği sırada korumalar şemsiye açarak görüntü alınmasını engelledi. Etten duvar ören korumaların arasından geçip araca binen güzel şarkıcı, soruları yanıtsız bıraktı. Hadise ile Hakan Sabancı’nın 1 aydır gizli gizli görüştüğü hatta ikilinin birkaç hafta önce de Miami’de buluşup romantik anlar yaşadığı öğrenildi.

blank

ŞEMSİYELİ KAMUFLAJ

Hadise, mekandan çıkarken iş adamının korumaları devreye girdi ve şemsiyelerle objektifleri engelledi.

ARACINI HADİSE’YE TAHSİS ETTİ

Seksi şarkıcı, sosyetik playboya ait VIP minibüse binerek Hakan Sabancı ile birlikte eğlendiği mekandan ayrıldı.

HADİSE’DEN AÇIKLAMA

Kelebek’e konuşan Hadise ise sürpriz buluşmayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Arkadaş grubumuzla yemek yedik. Aralarında Hakan Sabancı da vardı. Benim arabam olmadığı için taksiyle gitmemi istemediler, Sabancı’nın aracı beni evime bıraktı.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.