Yıldız Tilbe, yıllarca fakir numarası yapmış

Eski yapımcısıyla mahkemelik olan Yıldız Tilbe, evine gönderilen bilirkişinin karşısına ‘yırtık ayakkabılar ve salaş elbiselerle’ çıkmış.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin 13 yıldır süren alacak davası aleyhine sonuçlanınca, twitter hesabından paylaşımda bulundu. Alınan sonuca son derece üzüldüğü ve sinirlendiği belli olan Tilbe, çok sayıda paylaşımda bulunarak haksızlığa uğradığını iddia etti. Hesabından bununla ilgili çok sayıda paylaşımda bulunan Yıldız Tilbe şunları yazdı:

13 YIL UĞRAŞTIRDI

“Atmadığım taklit bir imzayla zarara uğradık deyip bunu para cezasına çevirtip yasal yaptırımla yıllarıma haciz koymaları çok ağırıma gidiyor. 23 yıldır şarkı söylüyorum 13 yıldır bu davayla uğraşıyorum ne günah işledim bilmiyorum. Ben kimseyi onlarca trilyon zarara uğratmadım uğratamadım. İşimle arama giren, bu işten nefret etmem için her şeyi yapan ve yaptıran, kafamı ve hislerimi bilinçli bozan kişileri Allah’a havale ettim. Kusura bakmayın, biraz ağır geldi.”

YAYINDA ANLATTI

Konunun tarafı yani davayı kazanan müzik yapımcısı Deniz Erdem, bir televizyon programına katılarak şu açıklamalarda bulundu: “Yıldız Tilbe bizden 2004 yılında 310 bin dolar para aldı, ödemedi. Bu dava 4 defa bilirkişiye gitti. Bilirkişinin karşısına çoğu kez tuhaf şekillerde çıktı. Kendisini belki de fakir göstermek adına, ayağına farklı ayakkabılar giydi, salaş kıyafetlerle heyetin karşısına çıktı.”

Acun’u reddetti

Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe’yi Survivor birleşme partisine davet etti. Daveti sosyal medya hesabından duyuran Tilbe, gidemeyeceğini belirterek, “Acun davet etti, çok sağolsun ama ben o kadar uzun süre uçmayı göze alamadım, çok uzak, gidiş dönüş 3 gün yol gidemedim. 3..4 saatlik bi yol olsa eyvallahtı 16 saat Allah korusun, korkuyorum valla” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.