Yıldız Tilbe “Oynat”

Türk pop müziğinin efsane ismi sanatçı Yıldız Tilbe “Oynat” adını verdiği 8 şarkı ve 2 remixten oluşan 10 parçalık pop albümünü, Özdemir Plak etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Besteci ve yorumcu kimliğiyle ile Türk pop müzik tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Yıldız Tilbe, herkesin merakla beklediği yeni pop albümüyle bu yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. “Oynat” adını verdiği albümünde tüm bestelerine kendi imzasını atan ünlü sanatçı, yeni fotoğrafları ile sosyal medyada ilgi odağı oldu. Başarılı sanatçı önümüzdeki günlerde albümünün adını taşıyan ve çıkış parçası olan “Oynat” şarkısı için klip çekeceğinin müjdesini verdi.

yildiz tilbe

Albüm Künyesi:

1- Gelene Bak -Söz: Yıldız Tilbe, Aranjör: Oya-Serkan Erkaya
2- Şükürler Olsun – Söz: Yıldız Tilbe, Aranjör: Serdar Ayyıldız
3- Yaralı Aşk – Söz: Yıldız Tilbe, Aranjör: Selim Çaldıran
4- Tek Güvencem Aşk – Söz: Yıldız Tilbe, Aranjör: Batuhan Çaldıran
5- Sev Beni – Söz: Yıldız Tilbe, Aranjör: Oya-Serkan Erkaya
6- Oynat – Söz: Yıldız Tilbe, Aranjör: Batuhan Çaldıran
7- Aşkım Aşkım – Söz: Yıldız Tilbe, Aranjör: Oya-Serkan Erkaya
8- Sanki Burdasın – Söz: Yıldız Tilbe, Aranjör: Oya-Serkan Erkaya
9- Oynat (Remix) – Söz: Yıldız Tilbe, Aranjör: Burak Yeter
10- Tek Güvencem – Söz: Yıldız Tilbe, Aranjör: Burak Yeter

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.