Yiğit Güralp sinema yolculuğuna 4. filmi “SARIL” ile devam ediyor

Sinema dünyasına “Sınav”, “Uzun Hikaye” ve “Ayla” gibi özel ve sevilen filmler kazandıran Yiğit Güralp sinema yolculuğuna 4. filmi “SARIL” ile devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl; düştüğü sondaj kuyusundan pek çok farklı yaş ve meslek grubundan insanın birlikte mücadele ederek kurtardığı ve Haçiko Derneği tarafından sahiplendirilen “Kuyu Köpeğin” mucizevi gerçek hikayesinden ilham alan “SARIL” filmi yeni yayınlanan teaser afişinde de belirtildiği üzere “Kuyunun Dibinde de Olsan Umudunu Kaybetme” cümlesiyle yola çıkıyor.

UMUDU BESLEYEN, İÇİMİZİ ISITACAK BiR FİLM

“SARIL”’ın yazarı ve yönetmeni Yiğit Güralp, 2017’den bu yana üzerinde çalıştığı filmi; “yapılan iyilikleri ve güzel şeyleri çok çabuk unutan bir yapımız var. Beykoz’da Kuyu için verilen mücadeleyi sinema ile ölümsüzleştirmek istememin bir nedeni de bu. Hayvanlara uygulanan şiddetin son derece utanç verici görüntülerine tanık oluyoruz. İyi ve onurlu insanlar umudunu yitirmenin eşiğinde gelgitlerle yaşıyor. Öte yandan böyle harikulade hadiseler de oluyor. Bu müthiş olayı sinemanın büyüsü ve kurgunun gücüyle altını daha belirgin biçimde çizerek tüm dünyaya duyurmak istiyorum. Umudu besleyen, içimizi ısıtacak öykülere ihtiyacımız var. 7’den 77’ye herkesin izleyeceği, daha iyi bir dünya için her birimizi motive edecek bir film için çalışıyoruz” sözleriyle özetliyor.

blank

2018 SONUNDA SİNEMALARDA

2018 sonunda sinemalarda vizyona girecek “SARIL”ın yapımcılığını sektöre cesur yatırımlarıyla adım atan İlkem Şahin ile “Gölgeler ve Suretler”, “Kaygı”, “Mustang”, “Misafir Halep – İstanbul”, “Lady Winsley”, “Nuh Tepesi” ve daha pek çok başarılı filmin yapım sürecinde rol almış başarılı isim Emre Oskay üstleniyor.

SÜRPRİZ DETAYLAR YAKINDA

Ülkemizde “SARIL” dünyada ise “THE HUG” ismiyle sinema seyircisiyle buluşacak filmin yapım aşamasına dair tüm haberler önümüzdeki günlerde filmin sosyal medya hesapları ve resmi web sayfası aracılığıyla duyurulmaya devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.