Yeşim Salkım nasıl aldatıldığını ilk kez anlattı

TV360’da haftaiçi hergün yayınlanan Yeni Ben programının sunucusu Yeşim Salkım nasıl aldatıldığını ilk kez anlattı.

şte Yeşim Salkım’ın canlı yayındaki açıklamaları;

“Mutluyuz” dediğiniz, her şeyin yolunda gittiğini düşündüğünüz anlar vardır ya… Bir de şunu söylersiniz, “Benim kocam yapmaz” Ve “eksiğim nedir” diye bakarsınız. Kimse de kendinde bir eksik görmez. Mutlaka bir eksiğimiz vardır ama aynı yastığa baş koyduğunuz, hastalandığında bir çorba yaptığınız, kapıda gelmesini beklediğiniz; hatta aramadığında telefonla uyuduğunuz adamlar vardır hayatınızda. Ben de öyle bir adam tarafından aldatıldım. Ve çok uzun yıllar bu aldatmalara göğüs gerdim. Çok uzun süre aldatıldım; çünkü çok sevdim ve sevildiğime inandım. Kabul etmek de istemedim. Herkes tarafından, “Siz aldatılıyorsunuz” denildiğinde, telefonlarım çaldığında, beraber görüldükleri yerler söylediklerinde dahi ,”Yoktur. yanlış görüyorsunuzdur” dedim. Ve tabi bunlar magazin dünyası içerisinde bilinen şeylerdi. Ama bazı şeyler vardır ki ne yazılabiliyor ne çizilebiliyor ne de gösterilebiliyor. Birtakım güçler var ki bunlar engelleniyor. İşte sizin o en çaresiz kaldığınız anınız. Çünkü biliyorsunuz, görüyorsunuz ama anlatamıyorsunuz… Bir dedektif tuttum ve izlettim. Fotoğraflarını elime geçirdim. Sizlere ilk farkettiğim anı anlatayım; televizyonu açtım, kanal değiştirirken o malum kanala geldim. O malum kanalda o hanımefendinin boynundaki kolyeye takıldı gözüm. Kalktım giyindim ve çıktım. Ve o markanın tek bir yerde satıldığını biliyordum. O markaya gittiğimde sordum, “bu kolyeden kaç tane geldi?” diye sordum hani pişti olmayayım mantığıyla. Dediler ki; “Yeşim hanım bu kolyeden 2 tane geldi ama diğerinin kimin aldığını söyleyemeyiz”. “Neyse, ben biliyorum zaten” dedim. Akşam eve gittiğimde o kolyeyi taktım, eşim de geldi. Oturduk karşılıklı yemek yemeye başladık. Sürekli boynuma bakıyordu. “Kolyeni yeni mi aldın?” dedi. “Evet yeni aldım, bir tanesini sen sevgiline almışsın, bunu da kendime aldım” dedim. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.