Yeşim Salkım ile Seda Sayan barıştı

Yeşim Salkım ile Seda Sayan arasında yaşanan polemik mahkemeye taşınmıştı.

Yeşim Salkım alışveriş turu sırasında habercilerin sorularını da yanıtlayan Salkım, bir sure önce Seda Sayan ile arasında başlayan gerginliğin son bulduğunu açıkladı. Salkım, programına konuk aldığı bazı kişilerin kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Sayan’a tepki göstermiş, onun sert sosyal medya paylaşımları üzerine Sayan da suç duyurusunda bulunmuştu. Bu şekilde giderek alevlenen kavga son buldu.

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre Yeşim Salkım, barıştıklarını söyledi: “Seda abla ile barıştık. Kendisini arayıp ‘Herkese ablalık yaptın da bir bana yapmadın’ dedim. O da sağ olsun gönlümü aldı. Sanat camiasında böyle tartışmalar, kavgalar oluyor, önemli olan erdemli davranabilmek. Her şey tatlıya bağlandı, ben suç duyurumu geri çekiyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.