Yeşim Salkım: Ben acı çekerken kime aşık olabilirim?

Yeşim Salkım’ın, oyuncu Hakan Eratik’le evliliği geçtiğimiz temmuzda tek celsede sona ermişti.

Boşanmanın ardından zor günler geçiren Salkım, ortaya atılan bir iddiayla ilgili sessizliğini bozdu.

Şarkıcı-oyuncu Yeşim Salkım, genç bir futbolcuya aşık olduğu yönündeki dedikodulara isyan etti. Habertürk’ün haberine göre; ünlü sanatçı, “Geçen gün Hakan geldi. Evden ayrıldıktan sonra arkasından ağladım. Ben acı çekerken kime aşık olabilirim?” dedi. Salkım, dedikodulara tepkisini, “Herkes belden aşağı yaşamıyor kardeşim!” diyerek gösterdi.

Boşanmanın ardından Hakan Eratik, sık sık çapkınlık haberleriyle gündeme gelmişti. Yeşim Salkım, dava sonuçlandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Bundan böyle Ada’nın annesi ve babası, birbirimizin en yakın dostu olarak yeni bir hayata başlıyoruz. Bu yolda her türlü zorluğu yine birlikte aşacağız” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.