Yelda Kırçuval’ın “Adapsız Kadınlar Hayâsız Erkekler” kitabı 7. baskıyla dikkatleri üzerine çekti

Haberci kimliğiyle tanıdığımız Yelda Kırçuval en son Star Tv’de Duymayan Kalmasın programıyla karşımıza çıkmış ve ani bi kararla programdan ayrılmıştı. Çok yakında ekranlara geri döneceğini belirten Kırçuval’ın ilk kitabı olan Adapsız Kadınlar Hayâsız Erkekler kitabında adapsızlaşan ilişkileri masaya yatırıp, 3. sayfa haberlerine düşen kadın hikayelerini ve medya sektöründeki fast food ilişkileri hikayeleştirdi. “Kariyer, şan, şöhret için adapsızlaşmak şart mı?” sorusunu yaşanmış hikayelerle kaleme aldı.

blank

Para insanı kolay adapsızlaştırır..!

Medya sektöründen de bazı ismimleri çağrıştıran hikayelerin kimler olduğu sorularına; “Okuyan kimin ne olduğunu anlar” söylemi akıllara soru işaretleri de getirmiyor değil hani…!

5 kadın hikayesinden oluşan kitapta; günümüz ilişkilerinin gelişen teknoloji ve sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle dejenerasyonu kaçınılmaz kıldığının altı çiziliyor.

Kırçuval; ” Siz ne kadar adab-ı muaşeret’e lâyık yaşamak, mesleğinizi yakışır yapmak istedikçe, etrafınızda sizi adapsızlaştıran insanlardan kurtulmak neredeyse imkansız. Öyle ki bozulmanın doğru sayıldığı bir ortamda, sadece işinizi bile yapmak oldukça zor. Beyaz atlı prenslerin karardığı, pembe hayallerin çamurlaştığı günümüzde bu kitabı yazmak şart oldu.” diyor.

Şu anda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde Sinema-TV Bölüm Başkan’lığı ve hocalık yapan Yelda Kırçuval en kısa zamanda ekranlara geri dönmesi dileğiyle…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.