Yeditepe Üniversitesi 2015 Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu tarafından gerçekleştirilen anketler sonucunda 2015 yılının En’leri belli oldu. Sanat-spor-basın ve internet kategorilerinde ödüle layık görülen isimler, Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Ödül gecesinden elde edilen yaklaşık 20 bin TL gelir ile 8 çocuğun daha dileği gerçekleşecek.

Bir Dilek Tut Türkiye Derneği’nin üniversite temsilcileri olan Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu, yıl boyunca hayatlarını tehlikeye atan hastalıklarla mücadele eden, 3-18 yaş arası çocukların “dileklerini” gerçekleştiren projeler üretiyor. 2009 yılından bu yana çocuklara umut dağıtan, onlarca çocuğun olmaz dediğini olduran ve daha fazlası için mücadele eden Hayalimi Paylaş Topluluğu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği anketlerle Yılın En İyilerini seçiyor. Yılın En İyilerinin seçildiği “Dilek Ödülleri” gecesinden elde edilen gelirle de, Dernek projelerine maddi gelir sağlanıyor.

Gecede açılış konuşmasını yapan Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan, “Ben 15 yaşında bir hayal kurdum. Hayalim bir eğitim kurumuna sahip olmaktı. Bu hayalim gerçekleşti. Benim en büyük hayalim sizlerdiniz. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Hayaller olmadan gerçekler olmaz. Sizlerde hayalleriniz peşinden koşun” şeklinde konuştu.

Öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre bu yıl da sanat-spor-basın ve internet kategorilerinde pek çok değerli isim ödüle layık görüldü.

BEDRETTIN DALAN

berk oktay

burcu esmersoy

can bonomo

Sunuculuğunu Burçin Şimşek ve Ceyhun Yılmaz’ın üstlendiği gecede ödül alan isimler ise şöyle;

Hayat Boyu Onur Ödülü Türkan Şoray

En İyi Köşe Yazarı Hıncal Uluç

En İyi Yarışma Programı Selçuk Yöntem

En İyi Erkek Şarkıcı Can Bonomo

En İyi Erkek Oyuncu Barış Arduç

En İyi Gazete Hürriyet

En İyi Kadın Sporcu Şahika Ercümen

En İyi Eğlence Programı Güldür Güldür Show

En İyi Komedi Dizisi İlişki Durumu Karışık

En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Seren Şirince

En İyi Erkek Komedi Oyuncusu Berk Oktay

En İyi Siyaset Programı Siyasi İşler NTV

En İyi Magazin Programı Aramızda Kalmasın

En İyi Sinema Filmi Kocan Kadar Konuş

En İyi Kadın Şarkıcı Merve Özbey

En İyi Şarkı Yaş Hikayesi – Merve Özbey

En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı Cem Belevi

En İyi Dergi Ot Dergisi

En İyi Dizi Jenerik Müziği Aydilge – Kiralık Aşk

En İyi Albüm Atiye

En İyi Aranjör Erdem Kınay

En İyi Spor Programı Beyaz Futbol

En İyi İnternet Sitesi Zomato

En İyi Talk Show Elin Oğlu

En İyi Sosyal Medya Fenomeni EvSeksisi

En İyi Ana Haber Bülteni Star Ana Haber

En İyi Grup Yüz Yüzeyken Konuşuruz

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.