Yedi yıldır ekranlardan uzakta olan Halil Ergün sevenlerine müjdeyi verdi

Beş yıl boyunca milyonları ekran karşısına bağlayan Yaprak Dökümü dizisinin Rıza Bey’i Halil Ergün, geride bıraktığımız akşam gittiği bir mekan çıkışında muhabirlere yakalandı.

Kendisini görüntülemeye çalışan muhabirlere ‘Böyle izinsiz ve habersiz çekimler yaparak mekan çıkışlarındaki görüntülerimi arka arkaya koyarak beni alkolik gibi gösteriyorsunuz’ sözleriyle tepki gösteren Ergün sonrasında sakinleşti ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

YEDİ YILIN ARDINDAN YENİ PROJE

Kendisine bir film ya da dizi teklifi gelip gelmediğini soran muhabirlere, ‘Şimdiye kadar istediğim bir teklif gelmemişti, ancak şimdilerde bir proje üzerinde konuşuyoruz’ yanıtını verdi. Kendisinden detay isteyen muhabirlere Ergün şunları söyledi: ‘Konu henüz çok yeni ve tartışma aşamasında olduğundan bir şey söylemek istemiyorum ancak 1908’lerde geçen bir hikaye olacak’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.