Yazar Erol Mütercimler’in ‘İsyanlar İhtilaller Darbeler’ kitabı çok konuşulacak

Akademisyen, Stratej, Emekli Binbaşı ve Yazar Erol Mütercimler’in yeni kitabı “Komplo Teorileri” serisinin dördüncü cildi İsyanlar İhtilaller Darbeler’de Türkiye’de son 60 yılda askeri ve sivil darbelerle, Türk milletine, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı kurulan komplolar aynanın arkasından önüne çıkarılıyor.

İSYANLAR İHTİLALLER DARBELER’e dair…

Eğer ortada komplo, yani gerçek olay yoksa “komplo teorisi” yazamazsınız!

Dünya eski çağlardan beri çeşitli kesimler tarafından tezgâhlanan komplolara, fesada ve fitneye sahne olmuş, insanlar devletin tuzak kurabileceğine tanıklık etmişlerdir. Bu nedenle pek çok kişi açıklanamayan olaylarda kendi vatandaşı olduğu devletin veya başka devletlerin parmağını aramıştır. Üstelik bunda doğruluk payı da vardır. Gerçekten de son iki yüz yılda emperyalist devletlerin birbiriyle çatışan çıkarları ve güç mücadeleleri, özellikle Ortadoğu’yu bir komplolar bölgesi haline getirmiştir.

Bu dönemde bundan en çok hırpalanan ülkelerden biri de Türkiye olmuştur. Askeri müdahaleler, ekonomik yıkılmalar, terör örgütlerinin eylemleri… Tüm bunlar ancak emperyalist devletlerin, onların istihbarat örgütlerinin ve yerli işbirlikçilerinin eylemleriyle izah edilebilir. Bu nedenle “komplo teorileri” yazmak zorunlu hale geliyor. Çünkü Cumhuriyet’e, laik devrimlere, Atatürk’e karşı kurulan komploları başka türlü açığa çıkarmanın ve okumanın olasılığı kalmıyor!

Erol Mütercimler “Komplo Teorileri” dizisinin dördüncü kitabı olan İsyanlar, İhtilaller, Darbeler’de Türkiye Cumhuriyeti’nde son 60 yılda yaşanan isyanları, ihtilalleri, sivil ve askeri darbeleri, yani Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı kurulan komploları aynanın önüne çıkararak deşifre ediyor. Pentagon, CIA ve NATO gibi kurumlar ve istihbarat örgütleri tarafından planlanan ve onların Türkiye’deki işbirlikçileri olan cemaat ve tarikat liderleri, subaylar, politikacılar, gazeteciler ve akademisyenler tarafından hayata geçirilen komplolar bu kitapta açığa çıkarılıyor. Fenerbahçe’ye kurulan kumpastan, 15 Temmuz 2016 Komplosuna; Atatürk’e kurulan “beş” komplodan, Türkiyelilik Komplo Teorisine ve Proje Partilerine kadar ilginç konular… Tüm bunları bu kitapta bulacaksınız…

komplo-teorileri

Okuyunca şaşıracaksınız…

EROL MÜTERCİMLER kimdir?
Erol Mütercimler, Türkiye’de ilk Komplo Teorileri Dergisi’ni çıkaran; ilk Komplo Teorileri adıyla TV Programı yapan bir gazetecidir.
Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan olacağını 28 Mayıs 2002 tarihinde yazmıştır. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığını iki ay 18 gün önce HALK TV’de söylemiştir.

Yaşar Büyükanıt’ın 27 Nisan e-muhtırasını daha Kasım-Aralık 2006’da TÜGİAD Dergisi’nde yazmıştır.
10 Temmuz 2016’da HALK TV’de Darbe girişimiyle karşılaşacağımız uyarısını yapmıştır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.