Yaz Aylarının En “Cool” Mekanı: Orient Terrace

Pera Palace Hotel Jumeirah, yaz aylarının vazgeçilmez mekanı Orient Terrace ile keyif dolu bir sezona merhaba diyor. İstanbul’un en renkli bölgesi Pera’da yaz aylarının en uğrak mekanlarından Orient Terrace; Haliç manzaralı muhteşem atmosferi, özel şefler tarafından hazırlanan menüsü ve püfür püfür ortamıyla konuklarını karşılamaya hazırlanıyor.

1 Haziran’da açılacak olan Orient Terrace, bu yıl ilk kez hizmet vermeye başlayacak kömür ızgarasıyla da süt ve soğan suyu ile marine edilmiş kuzu pirzola, taze otlarla dinlendirilmiş dana çöp şiş, porçini mantarlı Pera kebap gibi birbirinden leziz seçeneklerle lezzet tutkunlarını ağırlayacak. Hafif bir yaz geçirmek isteyenler içinse çilekli ıspanak salatası, tropikal salata ve cevizli kinoa salatası gibi alternatifler sunuluyor.

Her gün 10.00-02.00 saatleri arasında açık olan Orient Terrace; doğal meyve sularından yapılan kokteylleri, hafif ve sağlıklı lezzetlerin ağırlıkta olduğu özel menüsü ve kaliteli servisiyle 2017 yazında da Pera tutkunlarının vazgeçilmez noktası olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.