Yavuz Bingöl: Öykü Gürman benim canımdır

Yavuz Bingöl, Öykü Gürman’ın ayrılık sonrası yaptığı sert açıklamaya “Öykü benim canımdır. Her zamana başımın üzerinde yeri var. O ne diyorsa doğrudur” diye yanıt verdi. Yavuz Bingöl, önceki gece Cihangir’de görüntülendi. Bingöl, Gürman’ın “Evlendikten sonra bazı şeylerin değişeceğine inanıyorsunuz. Öğrendim ki ne olursa olsun kimseyi değiştiremiyorsunuz. Herkesin hayata karşı duruşu var. Dolayısıyla iki kişi birbirinin beklentisine cevap vermeyince evlilik yürümüyor. Ben Yavuz Bey’in vereceği sözleri tutacağına inanarak bir evlilik yaptım. Beklentilerim yerine gelmedi. Her şey dengi dengine, biz denk olamadığımız için son buldu evliliğimiz” sözlerini anlayışla karşıladığını belirtti. Şarkıcı, “Öykü benim canımdır. Her zamana başımın üzerinde yeri var. O ne diyorsa doğrudur” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.