Yasin Öztekin: Tüylerim diken diken oldu

Bu fotoğraf asla unutulmayacak…

Yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Yasin Öztekin, “İlk kez hat-trick yaptım. 3 gol attım ve 3 puanı aldık. Bugün kazanmak istiyorduk ve yine kazandık. Zaten kalan maçlarımızı kazanacağımızı söylemiştik. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum iyi oynadığımız için.” dedi.

“O AN BİRAZ DAHA SÜRSE AĞLARDIM”

Gol sevindi hakkında da konuşan tecrübeli futbolcu, “Öncelikle bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum. Bugün gol atmak ve polislerimize gitmek istiyordum. Onlar olmazsa güvenliğimiz de olmaz. Selçuk arkadaşımızın polisle taraftarı selamladığında tüylerim diken diken oldu. O an biraz daha sürse ağlardım. Biz bir milletiz ve zorlukların üstesinden geleceğiz.” şeklinde konuştu.

İstanbul Beşiktaş’taki hain terör saldırısında 30’u polis, 9’u sivil 39 kişi şehit olmuştu.

DUYGUSAL ANLAR

Maçın başlama vuruşundan önce ilk olarak Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ardından karşılaşmanın hakemleri ile Galatasaray ve Gaziantepsporlu oyuncular polislere çiçek verdi. Bu duygusal anların ardından da taraftarlar “Antep-Cim Bom elele, Polise uzanan eller kırılsın, vatan sana canım feda” tezahüratları yaptı.

POLİSLERİ ALKIŞLATTI

Taraftarlar iki takım oyuncularını birlikte tribüne çağırdı. Mücadele öncesi Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, saha kenarındaki bir polisi tribüne götürerek alkışlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.