Yasemin Özilhan ‘İçerde’ fanı çıktı

Gazetecilere konuşan Özilhan, İçerde dizisi için itiraflarda bulundu.

Oyuncu Yasemin Özilhan önceki gün Etiler Akmerkez’de, sahibi olduğu mağazayı denetledi. 2011 yılında İzzet Özilhan’la evlenen Yasemin Özilhan, basın mensuplarının son dönemde takip ettiği dizileri sorması üzerine ‘İçerde’ fanı olduğunu açıkladı.

Habertürk’te yer alan habere göre, 31 yaşındaki oyuncu şöyle konuştu: “Büyük bir Çetin Tekindor hayranıyım. O yüzden İçerde’yi izlemeye başladım ve hayranı oldum. Sadece onu izliyorum.”

Özilhan, “İçerde dizisinde oynar mısınız?” sorusuna ise “İçerde’de büyükanneyi bile oynamak isterim” yanıtını verdi.

Özilhan, daha önce verdiği bir röportajında çocuklarıyla ilgilenemediği için setleri bıraktığını ve oyunculuğa dönmeyi düşünmediğini açıklamıştı. Özilhan, son olarak Doktorlar dizisinde Ela karakterine hayat verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.