Xtrem Aventures’dan bir ilk

Çocukların macera ve adrenalin dolu eğlencesine ebeveynler ortak oluyor…

Dünyaca ünlü macera parkları ve yüksek ip parkurlarıyla Xtrem Aventures; Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Arjantin, Çin, Avustralya, Fransa, Kolombiya, Rusya, Tayland, Hollanda gibi 15 farklı ülkeden sonra şimdi UNIQ İstanbul’da maceraseverleri ağırlıyor. Xtrem Aventures 4-8 yaş gurubuna özel koruyucu ağla çevrilmiş 20 oyun parkuru, 8 yaş üstü ve yetişkinler için adrenalini yüksek tutacak ip parkurları ve zipline’lar; Tarzan Sarmaşığı, Fare Tüneli ve Paten Köprüsü gibi her yaş grubuna özel heyecanlar sunuyor.

Xtrem Aventures’den Bir İlk… Ebeveynler çocukların keyfine ortak oluyor

Avrupa’daki benzer bütün macera parklarında 4-8 yaş alanında ebeveynler çocuklarıyla bu alana girip beraber eğleniyorlar. Çocukların bu eğlenceli anlarında ebeveynlerde yanlarında mutluluklarını paylaşıp keyiflerine ortak olabiliyorlar. Türkiye’deki bu yaş grubundaki çocuklar böyle bir eğlenceyi ebeveynleriyle ilk kez ve sadece Xtrem Aventures’de deneyimleme fırsatı yakalıyorlar. Konuyla ilgili bilgi veren Xtrem Aventures Genel Müdürü Kamil Çakın, “Koruyucu ağlar ile çevrili parkurda 4-8 yaş arası çocuklar yerden 7m yükseklikte ağaçtan ağaca 20’den fazla oyun ile eğleniyorlar. Üstelik parkur içindeki Yüzüklerin Efendisinin gizemli “Hobbit Köyünde yer alan evlerini de ziyaret edip salıncaklarda sallanıp, ağlar üzerinde toplarla oynayabiliyorlar. Eylül ayında başlayan uygulamada ebeveynler de çocuklarına bu eğlencede eşlik etmeye başladılar. İlk defa deneyen aileler çok memnun kaldıklarını ve çocukların hem fiziksel gelişimleri hem de kendilerine güven kazanmaları için bu parkurun çok yararlı olduğundan bahsediyorlar’’dedi

Sınırlarınızı zorlayın ve kendinizi yeniden keşfedin

8000 metrekarelik orman alan içerisinde bulunan Xtrem Aventures’de “Emniyet Kemerli Yüksek İp Parkurları” ile ağaçların arasında, doğayı ve kendi sınırlarını keşfetmenin tadını çıkaran ziyaretçiler; “Ağaç Tepesi Parkurları” ile yeşillikler arasında kurulan ahşap köprüler üzerinde, doğal ortamında gözlemler yapabiliyorlar. Xtrem Aventures’in adrenalini en tepede yaşamak isteyenlerin gözdesi olacak diğer parkurları ise, yerden 10 metre yüksekte emniyet kemeri kullanmadan geçilmesi gereken ağlar ile heyecanınızı doruk noktaya taşıyor.

“Yerden göğe kadar eğlence” konsepti ile ziyaretçilerine kapılarını açan Xtrem Aventures; tüm macera ve adrenalin tutkunlarını pazartesi hariç her gün UNIQ İstanbul’a bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.