WhatsApp yeniden ücretli mi oldu?

WhatsApp, kullanıcılarından 1 dolar yıllık ücret toplamayı bırakıyorken, yeni attığı toplu mesajla ücretli sistemin sürdüğünü bildirdi.

Facebook’un bundan yaklaşık iki yıl önce 19 milyar dolar karşılığında satın aldığı popüler mesajlaşma servisi WhatsApp, geçtiğimiz yıllarda ücretli sisteme geçtiğini duyurmuştu. Yeni WhatsApp kullanıcılarından yıllık 1 dolar ücret talep eden anlık mesajlaşma platformu, bu kararı ile olumsuz tepkilere maruz kalmıştı.

Ücretli sürüme geçilmeden önce hali hazırda WhatsApp‘a sahip olanlar “Ömür Boyu” ücretsiz olarak uygulamayı kullanma hakkına sahipti. WhatsApp, gelen tepkilere daha fazla sessiz kalamadı ve bir açıklama yaptı. Resmi blog üzerinden yapılan açıklamaya göre; WhatsApp yakında herkes için ücretsiz olacaktı.

YENİDEN ÜCRETLİ

Fakat açıklamadan kısa süre sonra uygulama yetkililerinden yeni bir toplu mesaj paylaşıldı. Söz konusu mesajda programın ücretli olarak kullanılacağı bildirildi.

RESMİ AÇIKLAMA YOK

Atılan mesaja dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.