WhatsApp görüntülü arama uygulamasını aktif etti

WhatsApp görüntülü arama dönemi.

Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg, WhatsApp’ı satın aldıktan sonra bir dizi yenilikler getirdi.

Mavi tık, yazı çeşitleri, sesli arama gibi yeni özelliklerden sonra en son gelen özellik görüntülü konuşma. Zuckerberg’in bu yeni uygulaması Facebook’ta da var. Bu durumda en çok hangisi kullanılacak merak konusu.

Whatsapp beklenen uygulamayı son güncelleme ile hayata geçirdi. Son güncellemesi sesli araması özelliğinden sonra görüntülü konuşma ile başlı başına dev bir iletişim uygulaması haline geldi.

UYGULAMA NASIL KULLANILIR?

IOS, Android ve Windows Phone işletim sistemlerinde geçerli olacak olan uygulamayı kullanmak için ilk başta program “güncellenme”si gerekiyor. Güncellenmeden sonra görüntülü konuşma nasıl kullanılacak?

Sesli konuşmadaki telefon simgesi tıklanır. Simge önceden sadece “sesli konuşma” için aktifti. Telefon simgesi tıklandıktan sonra kullanıcının karşısına iki seçenek çıkıyor: Sesli konuşma, görüntülü arama. Görüntülü aramaya basarak uygulama aktif hale geliyor.

BU ZAMANA KADAR GELEN YENİLİKLER

Gif, sesli konuşma, mavi tık, görüntülü konuşma, yazı çeşitleri (kalın / ince punto),

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.