Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau İstanbul’a dönüyor

Galatasaraylı Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, Hollanda basınından De Telegraaf’a konuştu. Uzun bir süredir Türkiye’de olmayan Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau İstanbul’a dönüş tarihini açıkladı. Cabau önümüzdeki haftadan itibaren eşiyle İstanbul’da olacaklarını söyledi.

Cabau yaptığı açıklamada “Türkiye’de yaşanan olayları meydana getirenlerden nefret ediyorum” sözlerini kullanırken yeniden İstanbul’a döneceklerini açıkladı.

“2013’ten bu yana İstanbul’da yaşıyoruz ve orası bizim evimiz” diyen Cabau gelecek hafta İstanbul’da olacağını söylemişti.

Cabau bilindiği gibi bomba ihbarı nedeniyle ertelenen Galatasaray – Fenerbahçe derbinin olduğu gün İstanbul’dan ayrılmıştı. Wesley Sneijder o günlerde eşinin İstanbul’a gelip gelmeyeceğinin belli olmadığını açıklamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.