W Magazine, Beyonce hayranlarının gazabına uğrayan son kurum oldu

Photoshoplu olduğu iddia edilen Beyoncé fotoğrafı paylaşılınca hayranlar affetmedi.

Ünlü moda dergisi Pazartesi günü Beyoncé’nin dergiye 2011 yılında verdiği bir pozu paylaşarak, sanatçının hafta sonu yayımladığı görsel albümü Lemonade’i anmak istedi. Dergi muhtemelen, albümün tema rengi haline gelen sarı fon önünde seksi bir poz veren Beyoncé’nin bu fotoğrafını şimdi paylaşmayı uygun gördü.

Ancak Beyoncé hayranları kısa sürede dergiyi eleştirecek bir sebep buldu. R&B yıldızının fotoğrafının rötuşlandığını iddia eden hayranlar, özellikle bacak arasının Photoshop ile bu kadar açıldığını söyleyerek dergiyi suçladı.

beyonce

Bazı hayranlar 2011 yılında henüz doğum yapmamış olan Beyoncé’nin 5 yıl önce zaten o kadar ince olduğunu söyleyerek bu tepkinin gereksizliğine dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.