Volkan Konak nostaljik gazino gecelerini yeniden yorumluyor

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, 27 Nisan Çarşamba akşamı, nostaljik gazino gecelerini yeniden yorumlayan Gala Sahnesinde!

Gazino Işıltısının Hayat Bulduğu, Zarif ve Müzik Dolu Bir Gece Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun, Florya’da hayata geçirdiği Gala, kaliteli müzik ve eğlence stili ile zarif bir duruş sergiliyor.

Yıldızlar Gala’nın Sahnesi’nde Yerini Almaya Devam Ediyor

Gala Kaşıbeyaz, 27 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’ de Karadeniz müziğini evrensel müzik formlarıyla şekillendiren, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ ı sevenleriyle buluşturuyor.
Kendine has üslubu, özgün dili, tatlı sohbeti ve hikayeleriyle müzik severlere tadına doyulmayacak bir gece yaşatacak olan Volkan Konak, Efulim’den Manolya’ya kadar çok geniş ve yepyeni repertuarıyla Gala sahnesinde keyifli bir gece yaşatacak!

kasi beyaz

Gala; dekorasyonu, özel konsept menüsü, ışığı, sahnesi ve titizlikle hazırlanan program akışı ile nostaljik gazino ruhuna dokunan özel bir mekan.
Özenli servisi ve lezzetleri ile misafirlerinden tam not alan Gala, ayda bir düzenlenecek “Gazino Geceleri” ile tüm İstanbullular ile buluşmaya devam edecek

GALA’NIN ARTILARI

***Ücretsiz otopark ve vale servisi

***Ücretsiz vestiyer hizmeti

*** 400 kişilik özel gazino oturma düzeni

*** Kaşıbeyaz mutfağı tarafından gazino konseptli özel bir menü hazırlanıyor.

***Bu özel menü profesyonel servis ekibi tarafından tek tek maşa servisi ile sunuluyor.

***Lüks segmentteki içecek menüsü program paketine ücretsiz dahil ediliyor.

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun organizasyon, davet, kurumsal toplantı, düğün gibi etkinlikler için Florya’da hayata geçirdiği Gala’da, yemekli canlı müzik geceleri “Özlenen Gazino Geceleri” konseptiyle Türkiye’nin en sevilen isimlerini müzikseverlerle buluşturmaya devam edecek.

Gala Kaşıbeyaz
Şenlikköy Mah.Çatal Sk. No.19 Florya – Bakırköy – İstanbul
Tel : +90 212 910 05 72 – 0538 8195369

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.