Vitor Pereira: Oyuncularım Superman değil

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Medipol Başakşehir maçı sonrası çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Medipol Başakşehir maçının ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Portekizli teknik adam kadronun dar olduğuna vurgu yaptı.

PEREIRA: “OYUNCULARIM SUPERMAN DEĞİL”

Oyuncularının Superman olmadığına vurgu yapan Vitor Pereira, “En kısa cevabı vermeye çalışacağım. Kısa şekilde düşüncelerimi anlatacağım. İlk söylemek istediğim, bizim oyuncularımızın hiçbiri Superman değil. Geçen hafta 67 dakika 10 kişiyle berbat bir sahada oynadık. Celtic’le 25 dakika 10 kişi oynadık. O 25 dakika da hep rakip yarı alanda kaldık, baskılı oynadık, kendi oyunumuzu sergilemeye çalıtık. Bugün 7 maçtır kaybetmeyen ve kaliteli bir ekiple karşılaştık. Aynı baskıyı göstermeye çalıştık, dediğim gibi bizim oyuncularımız Superman değil. Bu akşam zemin de işimizi zorlaştırdı. Kendi sahamızda halı gibi bir zemin olmalı. Oyuncularımızın mücadelesinden ve aldığımız 3 puandan dolayı çok mutluyum. Önemli bir rakipten galibiyet aldık diye düşünüyorum” dedi.

PORTEKİZLİ TEKNİK ADAMDAN TARAFTARLA MESAJ!

Volkan Demirel’in taraftarların gol gelmediği tepki için “Sabırlı olmalılar” sözleri sorulan Pereira, “Kişisel olarak görüşümü bildirmek istiyorum. Kariyerim boyunca Fenerbahçe taraftarından daha iyisini görmedim. Böyle destek olan bir taraftar görmedim. Bir aile olmak istiyorsak beraber üzülmeli, beraber sevinmeliyiz. Kritik anlarda onların desteğine ihtiyacımız var. Kariyerimde gördüğüm en iyi tarafatar grubu ve bu yüzden hep olumlu şeyler söylüyorum. İstediğimiz gibi basamadığımız anlarda onlara ihtiyacımız var” diye konuştu.

PEREIRA’DAN “KADROMUZ DAR” İMASI!

Kadrolarının dar olduğuna vurgu yapan Portekizli çalıştırıcı “Taraftarların bilmeleri gereken bir nokta daha var. Bu rakip 7 günde bir maç yapıyor, biz ise Celtic’ten 3 gün sonra yine oynadık. İstediğimiz baskıyı gösteremedik, bu zor oldu. Üst üste maçlar zor oluyor ve bu anlarda itici gücümüz olmalarını istiyoruz. Yorgun anlarda onlara ihtiyacımız var. Bir şey daha var, kulübeye baktım, ofansif anlamda kim var diye, Diego ve Van Persie vardı. Diğerleri savunmacıydı. Buna bakarlarsa mentaliteyi anlarla diye düşünüyorum. Alper sakatlanınca ofansif seçeneklerimiz azaldı. Oyuna Markovic girdi ve bu kadar uzun oynamaya alışık değildi. Robin ve Diego’da oyuna girince kulübede 3 defnas ve 1 kaleci kaldı. Kadromuz 30 kişilik değil, ufak bir kadromuz var ve en iyi şekilde bu kadroyu yönetmeye çalışıyoruz. Ozan antremanlarda daha baskılıydı ve rakibi baskı altına alacağımızı düşündüğüm için onu oynattım. Diego’ya bir ceza vermedim” ifadelerini kullandı.

CÜNEYT ÇAKIR’A SARILMA NEDENİNİ AÇIKLADI!

Maç sonu hakem Cüneyt Çakır’a sarılmasıyla ilgili sorulan soruya cevap veren Pereira, “Hakemin yanına gittim ve onu tebrik ettim. Bu maçı başarıyla yönetti. Bu maç için tebrik ettim ve bundan sonrası için başarılar diledim” açıklamasını yaptı.

Pereira’dan Aziz Yıldırım cevabı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Celtic maçında başkan Aziz Yıldırım’ın oyuncu değişikliğiyle ilgili talimat verdiği yönündeki haberlerle ilgili konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, hafta içi Celtic ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi maçında başkan Aziz Yıldırım’ın kulüp menajeri Hasan Çetinkaya’yı arayarak “Pereira, Ozan Tufan’ı oyuna alsın” şeklinde talimat verdiği haberine Portekizli teknik adam cevap verdi.

Pereira, konuyla ilgili sorulan soru üzerine hiçbir başkanın kendisine talimat vermeyeceğini ve böyle bir durum olması halinde nerede olursa olsun görevinden ayrılcağını açıkladı.

İşte Vitor Pereira’nın o açıklaması…

“Eğer bir gün başkan bana o oyuncu, bu oyuncu girsin derse o oyuncu giremez. Kim olursa olsun, hiç kimse için böyle bir şey yapmam. Eğer böyle bir şey olursa çeker giderim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.