Vitor Pereira: Monaco maçına hazır olacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, golsüz eşitlikle biten Sparta Prag karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu. Pereira Monaco maçına kadar hazır olacaklarını söyledi.

0-0 sona eren maçın ardından açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, iptal edilen Olympique Lyon maçının kendileri için önemli bir maç olacağını söyleyen Pereira, “Bu maç bizim için önemli bir karşılaşmaydı ama maalesef o maçı oynayamadık. Bir 90 dakika daha olacaktı cebimizde. Bugün yarıdan fazla oyuncumuzun ilk defa 90 dakika oynayabilecek durumda olduğu bir karşılaşmaya çıktık bu sezon öncesi hazırlık dönemimizde. Bir 90 dakikaya daha ihtiyacımız var. Bir 90 dakika daha yapabilmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Bu açıklamaların ardından maçı değerlendiren Vitor Pereira, “Dışarıda kalan oyuncularımız döndüğünde farklı çözümler üreteceğiz. İlk yarıdaki oyunumuzu beğendim. Sağlam bir görüntü sergiledik. Kendi dinamiğini ortaya koyma konusunda rakibe izin vermedik. İkinci yarıda 4’lü savunmaya döndük, zorlandık. İkinci yarı bizim için ilk yarıya kıyasla daha zordu. Diğer oyuncularımız da döndüğünde daha farklı seçenekler olacak elimizde. 1 hafta daha var kendimizi hem fizik açısından hem de çalıştığımız başka noktaları geliştirme anlamında. O maça kadar hazır olacağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.