Vitor Pereira: Böyle tutkulu bir taraftar hiç görmedim

Süper Lig’in 17. haftasında Sivasspor’u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira maç sonu açıklamalarda bulundu.

İYİ TAKIMA KARŞI OYNADIK

“1. dakikada 90. dakikaya kadar baskılı bir oyun oynadık. Pozisyonlar yarattık. Bu pozisyonları değerlendirseydik maçı daha erken koparabilirdik. Ama bunu başaramadık. Pozisyonları bitiremedik. İyi takıma karşı oynadık. Kontrataklarla tehlike yarattılar. İyi hücuma çıktılar. Ama takımın isteği ve mücadelesi çok yüksekti. Güzel bir görüntü verdi. Ortada hiçbir şey yokken gol yedik. Devre arasına hak etmediğimiz bir sonuçla girdik. Belki maç 2-0, 3-0 olmalıydı. İkinci yara iyi başladık. Kuvvetli başladık. Belki dağınık bir görüntü verdik. Ama 2-3 gol atabilirdik. Pozisyonları sonuçlandırma açısından olgunluğa oluşamadık.

HARİKA TARAFTARIMIZ VAR

Gerçekten harika bir taraftarımız var. Böyle tutkulu bir taraftar hiç görmedim. Bize çok yardımcı oldular. Tam destek verdiler. Hep yanımızdalardı. Onlara verdiği desteğe diyecek kelime bulamıyorum. Bize hep destek veriyorlar.

GALATASARAY’I SİLDİ

Ligin ikinci yarısı da aynı ilk yarısı gibi çekişmeli geçecek. 1. ve 2. takımlar diğerlerinden uzaklaştı gibi görünüyor. Üçüncü sıradan sonra da onlar arasında heyecanlı bir mücadele olacak. Her takım her takımı yenebilir. Biz 18 maçtır kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Çok pozisyona giriyoruz. Daha da iyi gidiyoruz. Üzerine koyarak gidiyoruz. Şimdi artık ilk yarıyı bitirdik. Dinleneceğiz ve ikinci yarıya hazır gireceğiz. Tüm Türkiye’ye mutlu ve güzel bir yıl diliyorum. Kesinlikle çok çekişmeli bir ikinci yarı bizi bekliyor. Ama ikinci yarı yine en iyi takım olduğumuzu ispatlamamız gerekiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.