Victoria’s Secret mankenleri hakkında bir iddia ortalığı karıştırdı

Çok zayıf olan mankenlerin fotoğraflarında kadınsı görünmelerini sağlayacak bilgisayar hileleri kullanılıyormuş.

Yuvarlak kıvrım ekliyorlar

Victoria’s Secret markasının ismini gizleyen eski bir çalışanı, markanın ünlü melekleri hakkında açıklama yaptı. İddiaya göre Rosie Huntington-Whitely ve Alessandra Ambrosio başta olmak üzere meleklere çok miktarda Photoshop uygulanıyormuş. Kimi manken bilgisayar programı vasıtasıyla fotoğraflarında biraz daha zayıflatılırken çoğuna da daha kadınsı görünecek şekilde yuvarlak kıvrımlar ekleniyormuş.

Victoria's Secret1

Meğer fazla zayıfmış

Sarah takma adıyla açıklama yapan bilgisayar teknisyeni eski çalışan “Modeller sizin sandığınızdan daha zayıf. Bu yüzden fotoğraflarına rötuş uyguluyoruz. Bikini çekimlerinde genellikle göğüsleri kaldıran özel dolgulu sütyen giyseler de bilgisayarda göğüslerinin daha büyük görünmesini sağlarız. Göğüs kafesindeki kaburgaların görünmemesi için de kemiklere biraz et ekleriz” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.