Victoria’s Secret 2016 yılbaşı şovu nefes kesti!

Victoria’s Secret 2016 defilesi dün gece Amerika’da ki CBS Televizyonunda yayınlandı.

2016 yılına giriyoruz ve herkes için olmazsa olmaz Victoria’s Secret defilesi bu yılda göz kamaştırdı.

2 MİLYON DOLARLIK SÜTYEN

Selena Gomez ve Ellie Goulding’in şarkılarıyla renk kattığı gecede bu yılki en önemli ürün 2 milyon dolarlık sütyen. Kendall Jenner ve Gigi Hadid’de bu yıl defileye katıldı.

Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio gecenin en önemli mankenleriydi. 2 milyon dolarlık ürünü Lily Aldridge taşıdı. 6500 tane pırlantadan oluşuyor.

Victoria's Secret

VİCTORİA’S SECRET YILBAŞI ŞOVU TLC’DE…

Her sene milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen Victoria’s Secret Fashion Show yılbaşı programı 31 Aralık Perşembe, saat 00:00’da TLC ekranlarında olacak.

Victoria’s Secret’ın birbirinden güzel melekleri geçen yıl Londra’ya gittikten sonra, yıllık defilelerini 2015’te yeniden New York’a taşıyorlar. Nefes kesecek görünümlere bürünen, uzun süredir “Melek” olan Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel ve Lily Alridge podyumda boy gösterecek. Ayrıca bu senenin en gözde mankenleri arasında yer alan Kendall Jenner ve Gigi Hadid de bu harika şovda yer alacak.

Dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü defilesinde, aynı zamanda en yeni Melekler olarak Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Kate Grigorieva, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill ve Victoria’s Secret PINK modeli Rachel Hilbert de yer alacak.

Victoria's Secret1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.