Ve Murat Boz ile Aslı Enver ayrıldı

İHANET DEĞİL AYRILIK! MURAT BOZ İLE ASLI ENVER AYRILDI!

Murat Boz’un ihanet iddiaları gündemi alt üst etmişti, İşte Benim Stilim kızları Bahar-Nihan Candan ikilisiyle yakalanarak ihanet ettiği iddiaları gündemde bomba etkisi yaratmıştı…

MURAT BOZ – ASLI ENVER ÇİFTİNDEN KÖTÜ HABER!

Aslında bu bir ihanet değildi, çünkü Murat Boz sevgilisi Aslı Enver’den ayrılmıştı. Magazinn.com’un özel haberine göre ihanet iddialarını hesabından yaptığı açıklamayla yalanlayan ünlü popçunun Aslı Enver ile evliliğe giden ilişkisinin yaklaşık 20 gün önce bittiği ortaya çıktı.

Murat Boz’un o geceki partide ne yaşadığı bilinmez ama “ihanet söz konusu değil” diye açıklama yaparken, olayı değil ihaneti reddediyordu aslında! Çünkü ihanet olması için bir ilişki olması gerekiyor ama artık ortada bir birliktelik yok.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.