‘Vatanım Sensin’in oyuncu kadrosuna yıldız bir isim dahil oldu

Başrollerini Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in paylaştığı ‘Vatanım Sensin’ dizisinin oyuncu kadrosuna Selma Ergeç dahil oldu.

Güzel oyuncu, dizide ‘Halide Onbaşı’ olarak da bilinen, Türk edebiyatının önemli kalemlerinden yazar ve siyasetçi Halide Edib Adıvar’ı canlandıracak.

Oyunculuğa yaklaşık 2 yıl ara veren Ergeç, bu süreçte Almanya’da Can Öz’le evlenmiş, geçtiğimiz nisan ayında Yasmin adını verdiği bir bebek dünyaya getirmişti.

blank

MUHTEŞEM YÜZYIL’DA HALİT ERGENÇ’LE BİRLİKTE ROL ALMIŞTI

Güzel oyuncu Selma Ergeç daha önce başrolünü Halit Ergenç’in oynadığı Muhteşem Yüzyıl’da Kanuni Sultan Süleyman’ın kardeşi Hatice Sultan karekterine hayat vermişti. İki ünlü oyuncu uzun aradan sonra tekrar aynı projede yer alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.