Vatanım Sensin’in cesur kızı Miray Daner çocukken de ekrandaymış

Vatanım Sensin’in cesur kızı Hilal yani Miray Daner, daha çocuk yaştayken çok önemli birini canlandırmış.

Vatanım Sensin’de baba kızı canlandıran Halit Ergenç ve Miray Daner’in yolları yıllar evvel kesişmiş.

Baba-kız rolünde gördüğümüz ikili yıllar evvel Dersimiz Atatürk filminde beraber rol almış. Miray Daner o günlerde henüz bir çocuk ve Atatürk’ün 5. manevi çocuğu Sabiha Gökçen rolünde. Miray Daner bugünlerde de Vatanım Sensin’de Kuvayi Milliye’ye destek veren vatanına aşık bir genç kadını canlandırıyor.

blank

Şık Hayat’ın haberine göre; Dersimiz Atatürk filminde Sabiha henüz bir çocuk. Filmde 1925 yılında Bursa’da Mustafa Kemal tarafından evlat edinmesi konu ediliyor. Sabiha henüz ‘Gökçen’ soy adını almamış. Miray Daner küçük yaşına rağmen ustalıkla rolü üstlenmiş. Ve o gururlu güçlü Türk kızı duruşunu daha çocuk yaşta göstermeyi başarmış.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.