Vatanım Sensin’de Cevdet ve Azize, yıllar sonra aynı yastığa baş koyuyor

Yapımını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan’ın yaptığı ‘Vatanım Sensin’ dizisi, yeni bölümü ile gelecek.

Evlerinde çıkan yangının ardından annesi ve kızı ‘Hilal’i yanan evden çıkaran ve ölümle burun buruna gelen ‘Cevdet’, ailesinin güvenliğini sağlamak için görevini tehlikeye atacak bir karar veriyor; ailesi artık onunla birlikte Vasili Konak’ta yaşayacaktır. Cevdet’in bu kararına ‘Yıldız’ın dışında tüm aile karşı çıkıyor. Cevdet’in kararlılığı ve gidecek başka yerleri olmamasından dolayı ‘Azize’ de kocasının teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Bu yangın evlerini yakıp kül etse de, Azize ve Cevdet’i yıllar sonra bir araya getiriyor.

“MAHREMİM BEN SANA”

Birbirlerini canlarından çok sevseler de görev ve gurur arasında sıkışıp kalan Cevdet ve Azize, yıllar sonra aynı yastığa baş koyuyor. Anadolu’daki milli direnişin kilit isimlerinden olan Cevdet, karısının kendisine bir düşman gibi bakmasına rağmen gizli görevini açıklamayı asla düşünmüyor. Kocasını hala Yunan tarafına geçmiş bir albay zanneden Azize ise tek bir şeye diretiyor; “Sen benim bildiğim Cevdet olmadığın müddetçe, ben de senin Azizen değilim. Mahremim sana.

CEVDET ZAFERE ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

Bir yandan ailesinin güvenliğini sağlayan Cevdet, diğer yandan Yunanlıların peşinde olduğu silahları bulup, direniş için tekrar Osmanlı’ya teslim etmek için gizli görevini sürdürüyor. Silahlarla bağlantısı olduğunu bildiği ‘Eftalya’ya ulaşan Cevdet’in bir sonraki hamlesi onu, kendisinin yokluğunda karısı Azize ile evlenmek üzere olduğunu öğrendiği can dostu diye bildiği ‘Tevfik’le de karşı karşıya getirecektir.

Başrolde Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’in rol aldığı ‘Vatanım Sensin’ dizisi, yarın akşam yeni bölümüyle Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.