Vatan Şaşmaz’ı öldürüp canına kıyan Filiz Aker’in arkadaşı Sevilay Öztürk konuştu

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesi herkeste şok etkisi yarattı. Aker’in yakın arkadaşı kilit isim denilen Sevilay Öztürk konuştu. Öztürk, “Vatan’ı öldürme sebebi aşk meşk olamaz.” dedi.

“VATAN’DAN ÇOCUK İSTEĞİNİ REDDEDİNCE ÇOK KIRLMIŞTI”

Türkiye’nin gündemine oturan cinayetin ardından herkes “neden” sorusunu sormadan edemedi. Ünlü gazeteci Ayşe Arman, kilit isim denilen kadınla röportaj yaptı. Kilit isim Sevilay Öztürk, “Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in arasında kısa süreli bir ilişki oldu. ‘Filiz yaşım geçiyor’ deyip Vatan’dan çocuk istedi. Ancak Vatan, ‘Aramızda yaş farkı var’ diyerek Filiz’i reddetti. O da haliyle buna çok içerlemişti” dedi.

“ARALARINDAKİ MEVZU AŞK MEŞK DEĞİL”

“Vatan’ı öldürmesinin nedeni para mı aşk mı?” sorusuna Öztürk şöyle cevap verdi: “Filiz’in neden böyle bir şey yaptığını bilmem. 2 kere intihara kıalkıştı, Vatan’ı da öldürerek gündeme oturdu. Aşktan meşkten bunu yapmaz. Mevzu para mıydı bilmem.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.